Bilbarnstol Säker TRIX - Vit

Billigaste frakt från 299 kr
Delbetalning från 194,48 kr /månad
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-4 veckor
1 295 kr
Inklusive moms: 259 kr
st

Beskrivning

Bilbarnstol Säker TRIX

Bilbarnstolen är designad för barn från 0 till 13 kg (grupp 0). Den uppfyller den strikta ECE R44/04-standarden och kan användas på passagerarsätet fram och bak (om den inte är utrustad med säkerhets krockkuddar), men det är viktigt att den alltid installeras bakåtvänt.

TRIX bilbarnstol väger endast 3,5 kg. Den är lätt och behändig, men erbjuder samtidigt ditt barn säkerhet på resan. Det avancerade sidoskydds systemet i sätet absorberar kraften från en potentiell stöt i stor utsträckning.

TRIX kommer med en insats som täcker hela sätet med en mjuk insida för att säkerställa komfort och absorbera obekväma vibrationer. Vid huvudet har inlägget ytterligare stoppning, som anpassar sig efter barnets huvud och skyddar det från att hänga och från farliga skador.


Spädbarnet är säkert fäst i sätet med den justerbara trepunktsselen. Du kan även justera selens position så att den passar ditt barns längd. Skydds dynor på selen skyddar ryggstöden och ger ännu bättre stabilisering.


Trix bilbarnstol har en avtagbar kapell för att skydda mot solljus. Den är utrustad med ett justerbart handtag för enkel transport.


Hur man monterar Trix bilbarnstol

Trix bilbarnstol kan installeras på två sätt: med remmarna eller med Isofix-förankringspunkterna.

Rengöring av bilbarnstolen

Alla plastdelar på Trix-sitsen kan rengöras med varmt tvålvatten. Klädseln kan handtvättas i temperaturer under 30°C. Torka inte sitsen i torktumlaren.

Liknande produkter