Barnvagn Mata - Blå

Billigaste frakt från 299 kr
Delbetalning från 579,90 kr /månad
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-4 veckor
4 995 kr
Inklusive moms: 999 kr
st

Beskrivning

MATA barnvagn - designad för de yngsta. Det kommer att garantera säkerhet, komfort och bekvämlighet under användning från de första dagarna av livet. En djup liggdel och en bekväm sportstol så att ditt barn kan njuta av varje promenad.

Välj mellan 2i1 eller 3i1

Vi tillverkar STORA liggunderlag och sportstolar och STABILA ramar som garanterar din babys komfort. Samtidigt uppfyller våra barnvagnar europeiska standarder och klarar stränga säkerhetstester.

Ram

Huvuduppgiften för vår ram är att bära ditt barn säkert och minska de stötar han/hon kan känna när han går. Vi vill ge ditt barn den bästa möjliga upplevelsen från det ögonblick han eller hon föds. En bekväm barnvagn innebär lugnare sömn och fler leenden på både förälder och barn.

Vilka lösningar har vi använt?

Aluminiumram - stabil och stark

Rammaterialet är lätt men starkt aluminium. Den är lätt att skjuta och köra och stabil. Den svajar inte från sida till sida eller knarrar. Du kan bära ditt barn säkert och vagnen håller i många år. .

Upphängningen av bakhjulen och sidoupphängningen

Den starka bromsen är placerad i den centrala delen mellan bakhjulen. Du kan säkert parkera och ta ut barnet ur vagnen vid behov. Du behöver inte oroa dig för att vagnen rullar iväg av sig själv när du drar ut barnet.

Justerbart handtag täckt med eko-läder

Vagnen har ett justerbart handtag vilket gör att du kan anpassa den efter din höjd. Detta gör den bekväm att köra för både längre och kortare personer. Styret är klädt med ekologiskt läder vilket gör det halkfritt i händerna.

Stora hjul - färdas i säkerhet och komfort

Stora hjul (22 och 28 cm) - går bra på sand, lera, snö eller att åka upp på trottoarkanten. Tack vare dem kommer du att försäkra ditt barn med en bekväm promenad utomhus under alla förhållanden och på alla underlag.

Gelhjul. Vi vill inte att du ska oroa dig för att pumpa hjulen, det är därför våra hjul är gjorda av gel. Du kommer inte heller punktera ett hjul när du går, och vagnen är alltid redo att användas.

Framhjulen svänger 360°, men du kan även låsa dem i framåtläge. Barnvagnen är manövrerbar, så du kan vända, styra och svänga utan problem. Hjulen gör det också lättare att flytta runt i hemmet.


Stor liggdel

Vår ligg del är stor och dess sidor är vadderade med mjukt material. Tack vare det har varje barn tillräckligt med utrymme att lägga sig i den som de vill. Oavsett årstid och hur många kläder de har på sig.

Justerbart ryggstöd

Liggdelen har ett justerbart ryggstöd. Du kan justera den med hjälp av ett vred på undersidan av vagnen som är lätt att komma åt. Du kan försiktigt höja ditt barns huvud. Detta är särskilt användbart när ditt barn ännu inte sitter upp, men vill se mamma och världen omkring dem. Det hjälper också med spädbarn som spottar.

För alla väder

Liggdelen är lämplig för både sommar- och vinterbruk. På sommaren kan du öppna ventilationsfönstret i kapellet (låsbart med dragkedja) - detta kommer att säkerställa frisk luft till ditt barn under varmare dagar. Staket har ett litet soltak som skyddar mot solens strålar, men även mot vinden. På vintern kan du lägga till ett fotskydd som ingår i varje set.

Sportstolen

Din baby kommer också att vara bekväm i vår sportstol tack vare dess justerbara ryggstöd och fotstöd. Säkerheten säkerställs av säkerhetsbälten, grenband, avtagbar stång och höga sidor.

Justering av sportstolens ryggstöd

Sportstolens ryggstöd kan justeras i olika lägen: från liggande - den hälsosammaste positionen för en sovande baby - till helt upprätt - när barnet kan sitta bra ensamt.

Justerbart fotstöd

Genom att justera fotstödet kan du förlänga sätet - barnet kommer att sova mycket bekvämare än när benen hänger trögt.

Du kan montera sportstolen bakåt eller framåt - din baby kan sitta vänd mot dig eller titta på sin omgivning framifrån.


VIKNING OCH UPPVIKNING

När du fäller ihop drar du helt enkelt spakarna på båda sidor av ramen mot dig. Tack vare säkerhetsmekanismen fälls inte ramen upp av sig själv och du kan bära den lätt.


När den väl är ihopfälld kan du ta bort hjulen och axlarna på vagnen, så att du kan förvara ramen även i en garderob eller transportera den i en liten stövel. Framhjulen kan lika enkelt tas bort genom att trycka på knappen ovanför hjulen.

Liggdelen fälls ihop, vilket gör den enkel att transportera och förvara.

Den vikta ramen kan enkelt transporteras i bagageutrymmet på din

Liknande produkter