Barnvagn Roy 2-i-1 - Grå

Billigaste frakt från 299 kr
Delbetalning från 361,15 kr /månad
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-4 veckor
2 895 kr
Inklusive moms: 579 kr
st

Beskrivning

ROY Barnvagn 2i1

Roy är en multifunktionell, kompakt vagn som ger ditt barn lämplig komfort varje dag. Föräldrar värdesätter denna modell på grund av dess höga funktionalitet, lätta konstruktion och exceptionella komfort för små passagerare.

Lätt, funktionell och lätt att använda

Med vår barnvagn blir varje promenad ett rent nöje. Vi tar hand om varje detalj eftersom vi inser hur viktigt komfort är. Med Roy-vagnen klarar du alla situationer och ger din lilla den högsta komforten.

En bekväm och funktionell barnvagn

En elegant barnvagn med gyllene inslag, perfekt för en promenad i alla väder, tack vare:

ventilationspanel i huven - skyddar barnet från överhettning under varmt väder och säkerställer tillförsel av frisk luft,fotskydd,justerbart fotstöd,

säkerhetsbälten och ett löstagbart räcke.

Liten storlek när den är ihopfälld

En kompakt vagn som fälls ihop till en liten storlek. Du kan enkelt ta med den på en resa. Den passar nästan var som helst och vecklas ut på ett ögonblick.

Punkteringsbeständiga gelhjul

Du kan inte slå dem, de är tysta och underhållsfria. Hjulen på vagnen är utrustade med ett justerbart stötdämpningssystem, tack vare vilket de enkelt kan klara av vilken yta som helst.

Justerbart handtag

Det justerbara handtaget anpassar sig till olika höjder, vilket säkerställer komfort för både längre och kortare personer. Den är försedd med ekoläder och säkerställer ett säkert grepp.


Gondol

Längd: 104 cm

Bredd: 59,5 cm

Höjd: 105 cm

Vikt: 11,5 kg

Sittvagn

Längd: 88 cm

Bredd: 59,5 cm

Höjd: 99 cm

Vikt: 10 kg

Liknande produkter