Barnvagnar barnvagn online

Vi har barnvagnar för just dina behov

Att hitta rätt bland alla barnvagnar kan vara en ren djungel. Det finns många varianter och modeller: sitt- och liggvagnar, kombivagnar och även tvillingvagnar. Vi på BabyOnline har billiga barnvagnar i hög kvalitet för vilka behov du än har.

Liggvagn, sittvagn eller kombi?

Vi har många typer av liggvagnar, både smidiga och kompakta så väl som stora och komfortabla. Om du är trångbodd kan du välja en liggvagn som går att fälla ihop helt, till skillnad från en traditionell liggvagn. Vi har även barnvagnar för de lite äldre barnen som kan sitta upp själv. Våra sittvagnar passar alla och ni kan välja om den ska vara i hopfällbar eller inte. Man bör även ha i åtanke vilket underlag barnvagnen ska köras på. För optimal flexibilitet erbjuder vi även kombivagnar, även kallad duovagn. Dessa barnvagnar kan användas som både ligg- och sittvagnar. Med en liggdel gjord av mjuklift kan du använda den istället för en åkpåse när ditt barn är stort nog att sitta upp.

Barnvagnar för två

Om du väntar tvillingar eller har två barn i nära ålder är en tvillingvagn perfekt. Tvillingvagnar är den smidigaste typen av barnvagn för dig med mer än ett barn.

Råd och tips vid barnvagnsköp

När du letar efter din nya barnvagn är det viktigt att du också tänker på dig, föräldern. Tänk på att handtaget ska vara i rätt läge för er båda föräldrar. Det är även viktigt att se efter vilka tillbehör som ingår. Tillbehör såsom åkpåse,regnskydd och skötväska kan vara välbehövliga. Det är också av betydelse att ni trivs med hur barnvagnen ser ut - den kommer vara en del i er vardag.

På BabyOnline.se finns alla typer av barnvagnar du kan tänka dig. Oavsett om du är ute efter en tvillingvagn eller en som är liten och smidig. Våra barnvagnar är tillverkade för hand på beställning och säkerhet samt kvalitet är vår högsta prioritet.